Alaaddin Keykubat Koleji bursluluk sınavı yoğun ilgi görüyor

Alaaddin Keykubat Koleji bursluluk sınavı yoğun ilgi görüyor
Alaaddin Keykubat Koleji, her sene düzenlemiş olduğu okula kabul ve bursluluk sınavını bu sene Covid-19 tedbirleri kapsamında 18-19 Mart'ta AKK Lise Kampüsü'nde gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaaddin Keykubat Koleji okul müdürü Erdem Sakamet "Her sene olduğu gibi bu sene de bursluluk sınavımıza yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Geçtiğimiz yıllarda çıkarttığımız Türkiye dereceleri ve üniversiteye gönderdiğimiz öğrenciler ile Alanya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Akademik, sportif, sanatsal branşlarda bir çok rekoru elimizde tutmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bilinçle 8., 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerinden okulumuzda eğitim görmek isteyen bir çok başvuru görüyoruz. Öğrencilerin 4 sene boyunca tam burslu eğitim bursu ve Avrupa standartlarında eğitim görecek öğrencilerimizi sonuna kadar destekliyor ve yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sınav başvurularını 16 Mart'a kadar kabul ediyoruz. Ben bir kez daha sınava ilgi gösteren tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyor, sınavda kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Sınav 18-19 Mart tarihlerinde Obagöl mevkiindeki Türk Telekom karşısında bulunan Alaaddin Keykubat Koleji Lise Kampüsünde gerçekleşecektir. Başvuru için www.akeykubatkoleji.com adresinden veya 0242 512 00 00 no'lu telefondan kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83