Alanya BİLSEM'den muhteşem sergi

2020-2021 Yılını Muhteşem bir sergi ve robot yarışmasıyla eğitim öğretim yılına veda etti.

Alanya BİLSEM'den muhteşem sergi


Alanya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından yıl sonunda görsel sanatlar öğrencilerinin yapmış olduğu resim sergisi açıldı.

Alanya Bilsem tarafından gerçekleşen resim sergisi açılışı Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Şube Müdürü Mustafa Erdoğan tarafından gerçekleştildi. Sergi, öğrenci ve veliler tarafından gezildi.

banner111

Alanya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) resim bölümü öğrencilerinin yaptığı çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.


Yaptıkları çalışmaları Alanya Bilsem'de sergileyen öğrenciler, sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni aldı.


Görsel Sanatlar öğretmenleri Nurcan Erkoçak Yaşin ve Hale Çevlik danışmanlığında hazırlanan sergiye, davetliler büyük ilgi gösterdi.


Alanya Bilsem tarafından ilk defa gerçekleştirilen Çizgi İzleyen ve Labirent Çözen Robot yarışmasında öğrenciler kıyasıya mücadele ettiler. Festival havasında geçen yıl sonu etkinlikleri akşam geç saatlere kadar bir çok etkinliklerle yıl sonuna veda ettiler.

BİLSEM Müdürü Gökhan Akçay yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

' 2020-2021 Yılını muhteşem bir sergiyle noktalayan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Serginin açılmasına vesile olan Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Nurcan ve Hale hocamıza, sergiye etkinlikleri ile katkıda bulunan İpek, Çiğdem ve Rifat Hocalarımıza, serginin düzen ve tertibinde emek veren Nilüfer, Seçil ve Mustafa Hocalarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca bu anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Yusuf Yılmaz ve Şube Müdürümüz Sn Mustafa Erdoğan başta olmak üzere velilerimize, öğrencilerimize ve her zaman bize destek olan OAB Başkanımız Ramazan Baykara  ve üyelerimize cok teşekkür ederiz' ifadelerini kullandı.


 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2021, 17:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83