Alanya'daki o mahalleye okul müjdesi

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Mahmutlar Mahallesi'ne yeni okul ve dersliklerin müjdesini verdi.

Alanya'daki o mahalleye okul müjdesi
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesinde bulunan Mahmutlar İlköğretim Okulunda dün kütüphane açılışı yapıldı. Dünya Kütüphane Haftası içerisinde yapılan açılışa; Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar. İki bin kitabın olduğu dev kütüphane büyük bir sevinçle açılırken, Müdür Er, yeni kütüphanenin bölgeye ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Muhtar Ahmet Top ise daha fazla kitaba ihtiyaç duyduklarını belirterek, vatandaşları kitap bağışı yapmaya davet etti.

40 DERSLİKLİ BİNA YAPILACAK

Mahmutlar İlköğretim Okulunda bin 700 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Muhtar Top, okula yapılacak olan ek bina ile ilgili Müdür Er ile görüştü. Yeni yapılacak 40 derslikli bina hakkındaki gelişmeleri aktaran Müdür Er, okul bahçesinden geçen ve Devlet Su İşlerine ait olan hattın taşınmasının an meselesi olduğunu, hat taşınır taşınmaz ise okul inşaatına başlayacaklarını söyledi. Okulun kapasite olarak çok yüksek olduğunu belirten Er, "Yeni dersliklerle öğrenciler ve öğretmenler rahat edecek." dedi.

YENİ OKULLAR GELECEK

Müdür Er Mahmutlar ve Kargıcak halkında bir de müjde verdi. Mahmutlar ve Kargıcak arasında yeni okul için yer baktıklarını belirten Müdür Er, istimlak konusunda sıkıntılar olduğunu giderilir giderilmez yeni bir okul için kolları sıvayacaklarını söyledi. Müdür Er'in müjdeleri ile mutlu olan Muhtar Top, "Emeği geçen isimlere ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83