Alanyalı öğrenciler Yunanistan'da

2015 yılından bu yana 5 tane Erasmus+ projesi yaparak bu alanda önemli ve geçilmesi çok zor bir rekora sahip olan Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu şimdi de okul matematik öğretmeni Ahmet Tatar ve 5 öğrencisini Yunanistan 'ın Rodopi kentine gönderdi. Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu daha önce İspanya, Polonya, İtalya, Portekiz ülkelerine de öğrencilerini ve öğretmenlerini göndermişti. Son 5 sene içinde ise Slovenya, İspanya, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Portekiz ve İtalya'dan öğretmen ve öğrenciler Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulunda eğitim görmek için geldiler.  

Alanyalı öğrenciler Yunanistan'da

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2021 akreditasyonu ile Yunanistan'a giden öğrenciler Selanik kentine de geçerek Ülkemizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de doğduğu evi ziyaret etme şansı buldu.

Outdoor Learning and Digitalization isimli Erasmus projesini yazan Okul Proje koordinatörü Serkan Ersoy 6-12 Haziran 2022 tarihleri arasında ise yeniden 6 öğrenci ve 3 öğretmenleri ile Hırvatistan'ın Split kentine "Stres Yönetimi" eğitimi için gideceklerini söyledi.

banner111

Okul Müdürü Kadir UZUN, Erasmus+  projelerinin kurumlarında kültür haline geldiğini ve  devam edeceğini söyleyerek destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'a teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da Alanya'nın en batısındaki mahallede olan Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu 'nun başarılarıyla gurur duyduklarını ve her zaman Erasmus+ projelerinin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83