Alanyalılara arıcılık eğitimi

Arıcılık kursunun ilk dersine Antalya İl Milli Eğitimi Müdürü Hüseyin Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz Alanya Halk Eğitimi Müdürü Şevki Mat ve Ilce Tarim Muduru Mehmet Ruzgar birlikte katıldı.

Alanyalılara arıcılık eğitimi

Arıcılık kursuna katılan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, talepler doğrultusunda bu tür mesleki eğitim kursların açtıklarını belirtti. Er, Milli eğitim müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın mesleki eğitimi için her türlü kurs taleplerini değerlendirerek kurslar açtıklarını ve açmaya devam edeceklerini ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Er, açılan mesleki eğitim kurslarının çok faydalı olduğunu, kurslar sonunda kursiyerlerin aldıkları eğitimler sayesinde meslek edindiklerini ve üretime katkıda bulunduklarını söyledi.

İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, arıcılık kursunun açılışında yaptığı konuşmada her yıl yoğun istek üzerine açılan bu kursa bu kurşun açılmasına vesile olan Alanya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ne teşekkür ederk basladi.

Rüzgar, “arıcılık teknik bilgi ve beceri gerektiren bir meslek kursiyerlere, arıcılık konusunda uzman olan teknik personelimiz Ziraat Mühendisi Rıza Azak eğitim verecek. Arıcılık kursumuz hafta içi her gün akşam saatlerinde devam edecek. Kursiyerlere teorik,  görsel sunumlu ve pratik uygulamalı eğitimlerle kursumuz sürecek. Arıcılık kursumuz 72 saat süreli olup, kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerimize Alanya Halk Egitimi Merkezi ayrıca sertifika verecektir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2021, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83