ALKÜ'de beklenen ihale 11 Eylül'de

Geçen ay yapım ihalesi yapılan ve bina inşaatına bayramdan sonra başlanacak olan 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ALKÜ Eğitim Fakültesi binasının ardından, bu yıl ikinci bina olarak ALKÜ Merkezi Yemekhanesi binasının ihalesi için de tüm hazırlıklar tamamlandı.

ALKÜ'de beklenen ihale 11 Eylül'de
11 Eylül 2017 günü Kestel Kampusu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü binasında açık ihale usulü gerçekleştirilecek olan merkezi yemekhane yapım ihalesi saat 14.00’da başlayacak.

Yaklaşık 7000 metrekare kapalı alana sahip olacak olan merkezi yemekhane inşaatına, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren beş gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak.

ALKÜ Merkezi Yemekhane binası iki katlı olacak ve içinde A la carte restaurant, Öğrenci yemekhanesi, Akademik ve idari personel yemekhanesi, Misafir yemekhanesi, Cafe, Mutfak bölümü mevcut olacak. Merkezi ısıtma-soğutma sistemi ile donatılacak binada ayrıca idari personel ofisleri de bulunacak ve yemekhanede 1500 kişi aynı anda yemek yiyebilecek.

İş tamamlama süresi olarak yer tesliminden itibaren 300 (üç yüz) takvim günü olarak belirlenen ihaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ile ilgili diğer bilgilere www.alanya.edu.tr sayfasındaki duyurular bölümünden veya https://yitdb.alanya.edu.tr internet adresinden ulaşılıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83