ALKÜ liseliler ile buluştu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş ve beraberinde üç ALKÜ’lü öğrenci Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Liseli öğrenciler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan ALKÜ’lü heyet Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde bulunan mevcut ve yeni açılacak bölümler, öğrenci sayısı, Kestel Kampusu ve yapılması planlanan Cikcilli Kampusu hakkında bilgiler verdiler.

ALKÜ liseliler ile buluştu
ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş’in gerçekleştirdiği tanıtımı öğrenciler dikkatle takip ettiler. Rektör Yardımcısı Güneş, İşletme Fakültesi, Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Turizm Fakültesi ile sekiz olan fakülte sayısının Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin de YÖK’ten onay alması ile 10’a yükseldiğini dile getirdi. Şu an yaklaşık 10 bin 500 öğrencilerinin bulunduğunu ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş, her geçen yıl genişleyen akademisyen kadrosu ile kültür ve turizm başkenti Alanya’ya layık uluslararası bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi. Öğrencilerin barınma ve yemek olanaklarından da bahseden Rektör Yardımcısı Güneş, öğrenciler tarafından yöneltilen sorulara da cevaplar verdi.

Ardından İşletme Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü son sınıf öğrencisi İ.Kerem Kilimci ''Öğrenci gözüyle İşletme Fakültesi "Sunumunu öğrenciler ile paylaştı. ALKÜ’nün öğrencilerine yönelik imkânlarından da bahseden Kilimci’nin ardından Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencisi Merve Işık Eğitim Fakültesi hakkında bilgiler verdi. Son olarak Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi İşletme Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Serkan Mursallı da Mühendislik Fakültesi ve imkânlarından bahsetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83