ALKÜ'NÜN GURURU OLDU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İşletme Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Ulvi Sadikhov satrançta rakip tanımıyor. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, katıldığı satranç turnuvalarından madalyalar ile dönen başarılı öğrencisini makamında kabul etti.

ALKÜ'NÜN GURURU OLDU

 ALKÜ  İşletme Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Ulvi Sadikhov’u katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalardan başarılar ile dönmesinden dolayı tebrik eden Rektör Pınarbaşı, yeni eğitim öğretim döneminde üniversitemizde öğrenci satranç kulübünü kurarak satrancı öğrencilerimize sevdirmesi konusunda Sadikhov’a tavsiyede bulundu.  Öğrenciler tarafından satranca daha fazla rağbet edilmesinin kendisini mutlu edeceğini ifade eden Rektör Pınarbaşı, Satranç Kulübü’nün kurulmasından sonra ALKÜ adına güzel başarılar elde edilmesi konusunda her türlü desteğin verileceğini söyledi.

banner111
Türkiye Satranç 1. Ligi 1. Masa (En İyiler) 2’incisi, 1. Uluslararası Başkent Üniversitesi Blitz Satranç Turnuvası Eş Puan Üçüncüsü ve 4. Uluslararası Çeşme Açık Satranç Turnuvası A Katagorisi Gençler 5’inciliği kazanan Ulvi Sadikhov da Rektör Pınarbaşı’na kendisini kabulünden dolayı teşekkür ederek hem kendi adına hem de ALKÜ adına daha güzel başarılara imza atmak istediğini söyledi. Rektör Pınarbaşı ise Ulvi Sadikhov’a 8 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında katılacağı uluslararası turnuvalarda başarılar dileyerek yeni madalyalarla dönmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 18:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83