ALKÜ Rektörlüğü için rekor başvuru

ALKÜ Rektörlüğü için rekor başvuru
YÖK tarafından açılan ALKÜ Rektörlüğü için başlatılan başvurular sona erdi. Yaklaşık 100 aday ALKÜ'ye rektör olmak için YÖK'e başvuru yaptı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Alanya Alaaddin Keykubat (ALKÜ) için rektör adaylığı başvuruları dün son buldu. ALKÜ Rektörlüğü için rekor başvuruda bulunuldu. Öğle saatlerine kadar ALKÜ Rektörlüğü için yaklaşık 100 aday başvuru yaptı. Yapılan başvurular içerisinde mevcut ALKÜ Rektörü Prof. Ahmet Pınarbaşı, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Halil Yalçın Yüksel ve ALKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Bünyamin Aydın ve Niğde Üniversitesi’nden Prof. Zeki Doğan yer aldı.
Her yıl kendisini geliştiren üniversitenin rektörlüğü için YÖK'e yaklaşık 100 başvuru yapıldı. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın yeniden aday olduğu rektörlük için, ALKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Aydın'da aday oldu.  Rektör Pınarbaşı, ALKÜ'nün bir başka Profesörü Aydın'ın da rektörlüğe aday olmasını tatlı bir yarış olarak tanımladı. Pınarbaşı 'Her Profesör Rektör olmayı isteme hakkına sahiptir' dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 20:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83