ALKÜ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ŞENLİĞİ İPTAL ETTİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü, 8 askerimizin şehit haberi üzerine, (ALKÜ) 1. Bilim, Kültür ve Bahar Şenlikleri kapsamında bu akşam günün konseri olarak planlanan Bora Duran konseri ve havai fişek gösterisinin iptal edildiğini açıkladı.

ALKÜ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ŞENLİĞİ İPTAL ETTİ

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: 

banner111
"Kahraman Türk Askerimize yönelik 13.05.2016 tarihinde Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde teröristlerin gerçekleştirdiği saldırı soncu çıkan çatışmada, 8 askerimiz şehitlik mertebesine ulaşmış, 8 askerimiz de yaralanmıştır. Şu iyi bilinmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti milletiyle ve devletiyle bir bütündür. Kahraman Türk Askerine yönelik yapılan saldırılar, bizleri asla yıldırmayacak, Yüce Türk Milletimiz saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir. Hain terör örgütünün hedeflerine asla ulaşamayacaklarını, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklarını ifade etmek istiyoruz. 

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve ülkemizin huzuru için mücadele verdiği sırada hayatını kaybeden askerlerimize, Yüce Allah’tan rahmet, kaderli ailelerine sabır ve başsağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz…
Yaşanan bu üzücü hadise milletimizi ve bizleri derinden üzmüş olup, bu bağlamda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü olarak (ALKÜ) 1. Bilim, Kültür ve Bahar Şenlikleri kapsamında bu akşam günün konseri olarak planlanan Bora Duran konseri ve havai fişek gösterisi iptal edilmiştir." 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83