ALKÜSEM'de kurs başvuruları başladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (ALKÜSEM) “İngilizce Akademik Konuşma” kurs başvuruları başladı.

ALKÜSEM'de kurs başvuruları başladı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde “İngilizce Akademik Konuşma” kurs başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 23 Ekim 2017 olarak açıklanan kurs, haftanın iki günü yapılarak toplamda 10 hafta sürecek. Akademik personelin, öğrencilerin ya da kendine akademik kariyer planlayan herkesin başvuru yapabileceği kursta, akademik ve genel içeriklerde bireyin kendisini İngilizce olarak net bir şekilde ifade edebilmesi planlanıyor. Ayrıca kurs, bireylere başta akademik içerikler olmak üzere tüm toplantılar, konferanslar, tanıtım, açıklama, kıyaslama ve tartışma gibi konularda İngilizce dilbilgisi, dinleme ve konuşma becerisini geliştirme amacı taşıyor.

Kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar indirim fırsatını da yakalıyor. ALKÜSEM, Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin eş ve çocuklarına %20, kamu çalışanlarının eş ve çocuklarına %20, ALKÜ personeli, eş ve çocuklarına %25 indirim yapıyor.

Detaylı bilgilere alkusem.alanya.edu.tr web sayfasından ulaşılabilir.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83