ALSİAD protokol turunda

ALSİAD protokol turunda

ALSİAD, protokol ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 

banner111

Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Yönetim Kurulu protokol ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ALSİAD, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı ve Antalya Jandarma İl Alay Komutan Yardımcısı Albay Serkan Akbaba'yı ve Alanya Jandarma İlçe Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı’yı ziyaret etti.

SÜRPRİZ YAPILDI
ALTSO ziyaretlerinde ALSİAD heyeti, devam etmekte olan ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili Şahin’i bilgilendirdi. Ayrıca ziyarette ALTSO Başkan Yardımcısı, ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu’na sürpriz doğum günü pastası kesildi. 

GÜNDEMLERİ COVİD OLDU
ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı'yı ziyaret eden ALSİAD yönetimi, Covid süreci ile ilgili bilgi alınırken, Alanya’nın süreci nasıl geçirdiği hakkında sohbette bulundu. 

ASAYİŞ VE GÜVENLİĞİ KONUŞTULAR
Son olarak Antalya Jandarma İl Alay Komutan Yardımcısı Albay Serkan Akbaba ve Alanya Jandarma İlçe Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ziyaret edildi. Yapılan sohbette Alanya'daki asayiş ve güvenlik sorunları konuşuldu. ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından, kendilerine Alanya'da sağladıkları huzur ve güven ortamı için teşekkür edildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83