ALTSO AKADEMİ’DEN GÖRKEMLİ START

ALTSO Akademi’nin 2016 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, Başarı ve Özgüven Eğitimi’yle başladı. Ozan Erdem’in konuşmacı olarak katıldığı eğitime vatandaşlar büyük ilgi göstererek, ALTSO Konferans Salonu’nu doldurdu.

ALTSO AKADEMİ’DEN GÖRKEMLİ START

 Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 2016 Yılı 1. Dönemi için toplamda 11 kişisel gelişim semineri organize ettiklerini söyledi. Şahin eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla ülkedeki odalar arasında zirvede yer aldıklarını da hatırlattı. Şahin yeterli talep gelmesi durumunda her alanda eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

banner111
“ALTSO AKADEMİ’Yİ KURDUK”

ALTSO olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Şahin, “Gerek kişisel gelişim seminerleri gerekse mesleki eğitimlere verdiğimiz destek ile ülkemizin önde gelen odalarından birisiyiz. Ülkelerin gelişmesinde ve kalkınmasında eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu düşüncelerle de göreve geldikten kısa bir süre sonra çalışmalarımıza yeni bir boyut kazandırmak için ‘ALTSO Akademi’yi kurduk” dedi.


“HEDEFİMİZ 50 BİN SERTİFİKA”

Göreve geldikleri günden bu yana toplamda 16 bin 477 kişiye eğitim verdiklerini belirten Başkan Şahin, “Görev süresi boyuncu hedefimiz 50 bin kişiye eğitim vermek” dedi.
ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu hakkında da bilgiler aktaran Başkan Şahin, “Okulumuzu 2016 Eğitim Öğretim Yılı’na yetiştireceğiz. İnşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Okulumuz açıldığı zaman Alanya’mızda hizmet kalitesinin artmasına önemli katkılar sunacaktır” diye konuştu. 
Şahin son olarak eğitim çalışmalarına katkıları nedeniyle ALTSO Eğitim Danışmanı Gökcen Nazifoğlu ve Oda çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından Ozan Erdem, katılımcılara Başarı ve Özgüven konusunda önemli bilgiler aktardı.
Eğitimin amacı hakkında konuşan Erdem, “Hayatı algılamak ve bireyin kendisini, yaradılış sebebini daha doğru ve detaylı tanıyarak, kişisel ve kişilik gelişiminde farkındalık oluşturmak ve yüksek motivasyonla kendisine yön vermesine yardımcı olmaktır” dedi.

Kişisel motivasyon eğitim sonrasında, kişinin güçlü yanlarını keşfederek daha da güçleneceğini aktaran Erdem, “Limitli yanlarının da farkına vararak bunları geliştirmek için kendisinde istek uyanır. Bu eğitim, bireyin hedeflerini doğru şekilde belirlemesini ve bu hedeflerine inanmasını sağlayarak, “öz-farkındalığının” gelişmesini ve “içsel liderliğinin” oluşmasını hedefler. Bu eğitim, iş hayatınızda, sosyal yaşamınızda ve aile ilişkilerinizde daha başarılı, daha mutlu ve daha verimli olmanıza yardımcı olacak, farkındalığınızı ve motivasyonunuzu arttırarak, başarı için harekete geçme enerjisini kazandıracaktır” diye konuştu.

Erdem, daha sonra motivasyon, başarı, özgüven konularına değinerek, ayrıntılı bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 13:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83