'ARTIK İŞLER DAHA BASİT'

ALTSO Akademi’nin 2015 yılı ikinci dönem kişisel gelişim seminerleri kapsamında bugün saat 10:00’da, ‘Artık İşler Daha Basit’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. ALTSO Konferans Salonu’nda Eğitimci İlker Taşçı’nın konuşmacı olduğu seminere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

'ARTIK İŞLER DAHA BASİT'
Seminerde katılımcılara zamanı iyi kullanmak için önemli bilgiler aktaran Eğitimci Taşçı, “Zamanı yönetebilmek, sonuç almak lazım. İşleri daha basit hale getirmenin temelinde tasarruf var. Sunduğumuz hizmetin verimini arttırmalıyız. İşleri daha basit hale getirmek için, çalışma yöntemlerini geliştirmek ve değiştirmek gerekiyor” dedi.

TAŞÇI: “MALİYET DÜŞERSE VERİM ARTAR”

İşleri basit hale getirebilmek için en önemli faktörün zamanı yönetmek olduğunu aktaran Taşçı, “Zamanı yönetmek önemli. Ayrıca, maliyet düşerse verim artar. Artık dünyada her şey maliyet endeksli. Verimi arttırmak da bu konuda önem teşkil ediyor. Bir şeyi başaracağınıza inanarak, yaparsanız, o iş sizlere kolay gelir. Biz bazı işleri angarya olarak görüyoruz. İşin temelinde birinci sırada bazı şeylere hayır diyebilmek yer alıyor. Kendi kurallarınız, prensipleriniz olsun. İşleri devredin, başkalarına sorumluluk verin. Ama bu işlerin nasıl yapıldığını kontrol edin. İşlerin nasıl yürütüldüğü sizin gözetiminizde olsun” diye konuştu.

Ajanda ve not defteri kullanmanın da önemine değinen Taşçı, “Çalışma masanızı düzenli tutun ki, aradığınızı koyduğunuz yerde zaman kaybetmeden bulabilin. Sıkı çalışın, çalışmaktan vazgeçmeyin, başarı çalışmakla gelir” diye konuştu.

CÜCELOĞLU GELİYOR

ALTSO Akademi’nin 2015 yılı ikinci dönem kişisel gelişim seminerleri, 07 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 10:00’da ünlü psikolog ve iletişim psikolojisi uzmanı Doğan Cüceloğlu ile devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83