AYDINLIĞA İLK ADIMI BAHÇEŞEHİR’DE ATTILAR

Bahçeşehir Alanya İlkokul 1’inci sınıf öğrencileri 2015-2016 ders yılı içinde hazırladıkları “Aydınlığa İlk Adım” isimli gösterilerini 30 Nisan Cumartesi günü okullarının konferans salonunda velilerine sundular.

AYDINLIĞA İLK ADIMI BAHÇEŞEHİR’DE ATTILAR

 Her şubenin ayrı ayrı hazırladığı birbirinden güzel şarkı, piyes ve sunumlarda okumanın önemi vurgulandı. Öğrenciler tüm yıl okulda neler yaptıklarını, etkinliklerle öğrendikleri tüm bilgileri, hazırladıkları tiyatro oyununda sergilediler. Bahçeşehir Alanya Koleji’nin adı bu defa da minik yüreklerin ellerinde yükseldi. Bahçeşehirli olmanın haklı gururunu yaşayan minik öğrenciler, hazırladıkları gösterileriyle birinci sınıfı bitirirken birinci sınıf kalitedeki sunumlarıyla da ailelerine kendilerini kanıtladılar.

banner111


Minik öğrencilerin özellikle çevreyi korumanın bilincini anlattıkları piyesleri çok dikkat çekti. Öğrenciler birlikte yaşamanın  kurallarını vurgulayarak temizlik ve hijyenin öneminin altını çizdiler. Öğretmenlerinin okudukları “Bir Resim Yap Çocuk “ adlı şiir ile Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini aşama aşama oluşturarak Atatürk sevgisini içtenlikle ifade ettiler. Programın bitiminde minik öğrencilerin ellerinde tuttukları Bahçeşehir renklerinden oluşan kurdelalarla söyledikleri Bahçeşehir Marşı  bütün velilerin beğenisini kazandı. Gösteri bitiminde velilerin gurur ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 17:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83