Bahçeşehir Alanya'da ilk gün coşkusu

2016-2017 Eğitim ve Öğretim döneminin açılışını 10. Yıl gururu ile birlikte kucaklayan Bahçeşehir Alanya Okulları öğrencilerini ve velilerini büyük bir coşku ile karşıladı.

Bahçeşehir Alanya'da ilk gün coşkusu

 Kusursuz bir şekilde hazırlanılan tören Mustafa Kemal Atatürk’ün, şehitlerimizin ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nde şehit olan vatandaşlarımızınmanevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yeni öğrenim yılının heyecanı ve mutluluğu öğrencilerin ve velilerinin yüzünden belliydi.Büyük bir coşku ile söylenen marşın ardından 10.yıl konuşması için ilk önce Okul Müdürü Metin Altun ve Sibel Arıkan tüm öğrenci, veli ve  çalışma arkadaşlarına başarılı bir yıl dileyerek 10 yılı geride bırakmanın gurur verici başarısını ve teşekkürlerini ilettiler.

Öğrencilerinin kazanılan başarılarını ve ileriye dönük hedeflerini de ifade eden okul müdürlerinin konuşmasının ardından Bahçeşehir Alanya Okulları Kurucusu Burcu Haboğlu Baba konuşmasını yapmak için kürsüdeki yerini aldı. Sayın Burcu Haboğlu Baba’nın konuşmasında yaşadığı gurur gözlerinden okunuyordu. 10 yıllık başarı hikayesini, Bahçeşehir Alanya Okullarının bugüne gelişini ifade eden  Haboğlu Baba, bu yolda beraber olduğu tüm çalışma arkadaşları, veli ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

banner111
Tören bitiminde tüm öğrenciler öğretmenleri eşliğinde şanlı Türk Bayrağı’nın altından geçerek sınıflarına yerleştiler. Bahçeşehir Alanya Okullarının 2016-2017 Eğitim Öğrenim dönemi açılış töreni görülmeye değerdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 19:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83