Bahçeşehir'den örnek yeni yıl kermesi

Bahçeşehir Okulları Alanya Okul Aile Birliği’nin geleneksel olarak düzenlediğiYeni Yıl Kermesi bu yıl da“Sevgi” teması ile çok renkli stantlara ev sahipliği yaptı.

Bahçeşehir'den örnek yeni yıl kermesi

 Okul Aile Birliği üyelerinin özenle hazırladıkları yiyeceklerin ve birçok hediyelik eşya bulunan stant, kermesin en ilgi çeken noktalarından biriydi. Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin bulunduğu stant dakermes katılımcıları tarafından oldukça büyük beğeni topladı. Temanın Sevgi olarak belirlendiği kermeste öğrencilerin kendi hazırladıkları magnetlerin satışa sunulduğu standın yanı sıra, Özkan Kırtasiye, YvesRocher, ByDesignNejla, Zuzu Çocuk Kıyafetleri ve Atom meyve suyu gibi stantlar da yer aldı. Yılbaşı ağacı olarak kendi hazırladıkları büyük kalbin altına ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere koyulan bağış kutularına oyuncak ve kıyafetler bırakan öğrenciler, yeni yıl için tuttukları tüm dilekleri ağacın etrafında bulunan çitlere astılar.

banner111
Kermesten toplanan tüm gelirlerin terör mağduru şehit ve gazi ailelerine bağışlanacağını belirten Bahçeşehir Okulları Alanya Okul Aile Birliği üyeleri, böyle zamanlarda birlik olmanın ve paylaşmanın önemini bir kere daha vurgulamış oldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 09:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83