BAHÇEŞEHİR YİNE AÇIK ARA ÖNDE

Bahçeşehir Koleji Alanya başarı haberleri üst üste geliyor.

BAHÇEŞEHİR YİNE AÇIK ARA ÖNDE

 Bahçeşehir Koleji Alanya Voleybol ve Basketbol takımları bu sezonda da başarılarına yenilerini katmaya devam ediyor. Her gün sosyal medya hesapları üzerinden maç sonuçlarını yayınlayan Bahçeşehir Koleji Alanya’da başarı haberleri üst üste geliyor. 

banner111
Genç Kız Voleybol Takımı ve Genç Erkek Voleybol Takımı Alanya Şampiyonluğunun ardından Antalya şampiyonluğunda da karşılaşmalar başarı haberleriyle dolu. 


Yıldız Erkek Basketbol Takımı Antalya ilinde yapılacak olan İl birinciliği müsabakalarında Alanya’yı temsil etmeye hazırlanırken, basketbol branşında Küçük Kız kategorisinde Alanya üçüncülüğünü, Yıldız Erkek kategorisinde Alanya ikinciliğini okullarına kazandıran öğrenciler  çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 


Spor alanında bir diğer başarı haberi ise 8’inci Geleneksel Kemer Karate Turnuvası’ndan geldi. Bahçeşehir Koleji Alanya 4’üncü sınıf öğrencisi Eda Begüm Karataş  Antalya il ve ilçelerde kilosunda üçüncü oldu. 


Alanya’da başarı listesine yetişilmesi mümkün olmayan Bahçeşehir Koleji Alanya her alanda kitlesel başarı ile fark yaratıyor.  

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83