BAHÇEŞEHİR’DE ATÖLYE SUNUMLARI YAPILDI

Bahçeşehir Alanya Anaokulunda eğlenceli geçen hafta sonunda minik öğrencilerimiz atölye çalışmalarının sunumlarını gerçekleştirdiler.

BAHÇEŞEHİR’DE ATÖLYE SUNUMLARI YAPILDI

 Bahçeşehir Alanya Anaokulunda iki yıldır uygulanan atölye çalışmaları her yıl sonunda velilerin katılımı ile düzenlenen etkinliklerde gözler önüne seriliyor. 16 Nisan tarihinde de davet edilen veliler; Neşeli Parmaklar, Muzip Bilimciler ve Funny Kitchen atölyelerinin çalışmaları ile eğlenceli ve renkli anlar yaşadılar. 

banner111

11.00’da Muzip Bilimciler atölyesi ile başlayan etkinliklerde velilerin katılımı ile gerçekleşen deneyler ve yıl boyunca yapılan çalışmalar oldukça dikkat çekti. Bahçeşehir Alanya Anaokulu öğrencilerinin kırdığı rekorlar ve hazırlanan özgün icatlar velilerin büyük beğenisini toplarken aynı zamanda gururlandırdı. Sunumun devamında atölye şarkısının sunumu ve canlı performans deneyleri yer aldı. 

14.00’da Bahçeşehir Alanya Anaokulunda Funny Kitchen atölyesi velileri ağırladı. Bahçeşehir Alanya öğrencileri aileleri ile birlikte lezzetli olduğu kadar görkemli görünüşe sahip pastalar hazırladılar. Minik öğrenciler, tatlı lezzetlerin yanı sıra atölye sürecinde besteledikleri şarkıları mutfak gereçlerini kullanarak sergilediler. 
16.00’da son olarak Bahçeşehir Alanya girişinde ziyaretçileri muhteşem bir sergi karşıladı. Neşeli Parmaklar atölyesi öğrencilerinin hazırladığı sergide kesilen kurdelenin ardından velilerin katılımı ile boyama çalışması yapıldı. Öğrencilerin bestelediği rap şarkı, ünlü ressamlar ve eserlerinin sunumu büyük alkış alırken öğrenci çalışmalarından hazırlanan kitapçık ise günün hatırlanmasını sağlayacak en güzel anılardan biri oldu.   
Bahçeşehir Alanya Okullarında öğrenciler Anaokulunda Üniversiteye yaparak yaşayarak, görerek, eğlenerek öğreniyor.






Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 09:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83