BAHÇEŞEHİRDE KÜTÜPHANE HAFTASI COŞKUSU

Kütüphanelerin önemini ve gerekliliğini hatırlatmak ve anlatmak amacıyla başlanan Kütüphaneler Haftasının bu yıl 52’nci yılı. 52 yıl önce başlanan kütüphaneler haftası kutlamaları dünyanın çeşitli yerlerinde çocuk, genç, yetişkin ve yaşlı herkese kütüphanelerin kapılarını açmak ve tanıtmak için amaçlanmıştı. Bahçeşehir Alanya’da da her yıl özenle hazırlanan programlar ile kütüphaneler haftası kutlanıyor.

BAHÇEŞEHİRDE KÜTÜPHANE HAFTASI COŞKUSU

 Bahçeşehir Alanya Ailesinin nitelikli bir şekilde kutladığı haftada kitabın önemini bir kez daha vurgulandı. Okuyan, araştıran, sorgulayan  ömür boyu öğrenen insanların yetişmesinde, kitabın önemini her fırsatta dile getiren Bahçeşehir Alanya, geleceğin nesillerini kitap sevgisiyle büyütmenin mutluluğunu yaşıyor.

banner111


52’nci Kütüphaneler Haftasında Bahçeşehir Alanya öğrencileri etkinliklerine, hazırladıkları çalışmalarıyla Emine Hacıkura Kütüphanesinde başladı. Bahçeşehir Alanya giriş katında yer alan stantlarda 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden kitaplar kitap severlerle buluşturuldu. 

28 Mart-01 Nisan tarihleri arasında devam eden Kütüphaneler Haftası etkinliklerinin içerisinde ayrıca Anaokulundan Ortaokula tüm öğrenciler farklı oturum saatlerinde ünlü Yazar Sayın Fatih Erdoğan ile bir araya geldiler. Eğlenceli geçen söyleşi programlarının ardından Sayın Fatih Erdoğan öğrenciler için kitaplarını imzaladı.   

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 17:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83