Başkan Yücel'e hizmet teşekkürü

Barbaros Ortaokulu Okul Aile Birliği, okula yapılan hizmetlerden dolayı tüm veliler adına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Yücel'e hizmet teşekkürü

Alanya Barbaros Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Kırbaç, Okul Müdürü Yusuf Yılmaz ve Okul Aile Birliği Üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek okula yapılan hizmetler için teşekkür etti. Kırbaç ayrıca tüm veliler adına Belediye Başkanı Yücel’e, hizmetlerinin anısına bir de plaket takdim etti.

banner111

KIRBAÇ; “BAŞKANIMAZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Hizmetlerle ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Kırbaç, “Belediye Başkanımız Yücel, şimdiye kadar tüm taleplerimizi olumlu karşılayarak zamanı geldikçe yerine getirdiler. Okulumuza bir kamelya kazandırdılar, okul bahçesine dinlenme bankları yaptırdılar, okulumuzun iç bölümlerinin, sınıfların boya ve badanasını yaparak, eskiyen duvarlarını yenilediler. Çatı katının boşaltılmasına yardımcı oldular, okulumuzda düzenlenen etkinliklere çadır, ses düzeni ve platform desteği, özel günler için masa sandalye desteği vererek, okul bahçesinin düzenli yıkanmasını sağladılar, kendilerine teşekkür ederim” dedi

BAŞKAN YÜCEL; “EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ”

Kırsal ve merkezdeki tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın fiziki ve sosyal donatıları eksiksiz okullarda eğitim görmeleri için önceliğimiz her zaman eğitim olmuştur” diyerek eğitime verdiği önemi vurguladı.

Okullarda kantin, çatı tadilatı, çevre düzenlemesi, parke, taş duvar, perde duvar, sınıf tadilatı, anasınıfı yapımı, korkuluk yapımı, altyapı ve sundurma, bakım, onarım ve tadilat çalışması yaptıklarını belirten Başkan Yücel, Barbaros velilerine nezaketleri için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83