Berberoğlu'nun LYS teşekkürü

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'ndan LYS teşekkürü geldi.

Berberoğlu'nun LYS teşekkürü

Geçtiğimiz yıllarda Antalya'da yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öğrenciler ve aileleri için büyük zorluklar içeriyordu. Sınav için büyük zorluklarla Alanya'dan Antalya'ya gidiliyordu. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun çabaları ile LYS'nin bu yıl Alanya'da yapılacağı kararlaştırılmış, Alanya'da yaşayan öğrenciler ve velileri büyük sevinç yaşamışlardı.

LYS Alanya'da ilk kez 17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar günü yapıldı. Öğrenciler 17 Haziran'da yabancı dil, 18 Haziran'da ise Edebiyat - Coğrafya sınavlarına Alanya'da girdiler. Alanya'da ilk kez yapılan sınavlarda herhangi bir sorun yaşanmadan başarı ile gerçekleştirilmesi de takdir topladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu konuyla ilgili teşekkür etti. Berberoğlu, "Alanya'da ilk defa yapılan LYS 2017 sorunsuz ve başarı ile bitti. Sınavların Alanya'ya alınmasında büyük katkı sağlayan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, sorunsuz bir şekilde uygulayan; başarı ile bitiren ÖSYM Alanya Bürosu'na ve Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı'na sonsuz teşekkür eder, tüm öğrencilerimizin umutlarının yeşermesini dilerim." dedi.


banner111

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83