'BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ'

Bahçeşehir Koleji Alanya velileri, geleneksel veli buluşmaları bu yılda kahvaltı ve öğle yemeği etkinlikleri ile gerçekleşiyor. Geleneksel veli buluşmalarında Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Baba, Okul Müdürü Sayın Metin Altun ve ilgili sınıf öğretmenleri katılıyor.

'BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ'

 Her sınıf için ayrı günlerde düzenlenen buluşmalar, yabancı öğrenci velileri için ise yine özel olarak ayarlanıyor. Tanışma, kaynaşmanın yanı sıra velileri ile arasındaki köprüyü sağlam temellerine oturtan Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi farkını yine sergiliyor.

banner111
Bahçeşehir Koleji Alanya’nın “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganı bu etkinliklerle somut gerçeklik kazanmaya devam ediyor. Okul ve aile arasındaki güçlü bağın yanı sıra, velilerinin arasındaki güçlü bağ, bu etkinliklerle daha da perçinlenmiş oluyor.


Etkinlikte tek tek söz alan aile bireyleri, Bahçeşehir’li olmanın ayrıcalığını ve çocuklarında gözlemledikleri gelişmenin kendilerini ne derece mutlu ettiğini vurguluyorlar. Her öğrencinin kendileri için değerli olduğunu ifade eden Bahçeşehir Koleji Alanya yöneticileri aynı şekilde velilerinin değerinin sonsuz olduğunu belirtiyorlar. 
Nezih menüler eşliğinde, hoş sohbetle gerçekleşen kahvaltı ve yemek organizasyonlar Mart ayı sonuna kadar sürecek. Birlikte oynanılan eğlenceli ve eğitici Metalog oyunları, bu buluşmaları sadece bir yemek etkinliği olmanın ötesine geçiriyor. Birlikteliğin ve eşgüdümün öneminin vurgulandığı bu oyunlarda aileler hem eğleniyor,  hem de birlikte olduklarında aşılamayacak engel olmadığını görüyorlar.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83