Bölge ikincisi Alanya'dan

Türkiye genelinde DSİ tarafından 22 Mart 2019 Dünya Su Günü Faaliyetleri kapsamında düzenlenen ‘Kimseyi Geride Bırakmamak’ konulu resim yarışmasında Alanya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Akdeniz Bölgesi'nde ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.



Türkiye genelinde DSİ tarafından 22 Mart 2019 Dünya Su Günü Faaliyetleri kapsamında düzenlenen ‘Kimseyi Geride Bırakmamak’ konulu resim yarışmasında Alanya’yı Alanya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ayşe Nisa Doğan temsil etti. Doğan’ın çizdiği resim büyük beğeni toplayarak bölge ikincisi olarak seçildi.

Ayşe Nisa Doğan, yarışmanın ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Alanya Bilim ve Sanat Merkezi Resim Öğretmeni Nurcan Erkoçak Yaşin ve Müdür Yardımcısı Gökhan Akçay ile birlikte  hatıra fotoğrafı çektirdi. Doğan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, “Resim yarışmasında Alanya’yı temsil eden ve bölge ikincisi olan öğrencimiz Ayşe Nisa Doğan ve bu başarıda öğrencimizin yanında olan herkesi tebrik ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 10:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83