EĞİTİMCİLERDEN TANRISEVEN'E ZİYARET

Alanya Eğitim-Bir-Sen Başkanı Abuzer Gündoğar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

EĞİTİMCİLERDEN TANRISEVEN'E ZİYARET

 Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı 11 sendikadan biri olan Eğitimci Sendikası Alanya Eğitim-Bir-Sen Başkanı Abuzer Gündoğar, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e sendika hakkında bilgi verdi. Başkan Gündoğar, "Geçen yıl Kasım ayında 790 üye ile görevi devraldık.  Geçen Mayıs ayında 860 üye ile Alanya'da yetkili sendika olduk. Yönetim Kurulu Üyelerimiz genelde okullarda ya müdür ya da müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. Genel olarak okul ziyareti yaparak, öğretmen arkadaşlarımız ile bir araya gelmeyi özen gösteriyoruz" dedi.

banner111
"İYİ BİR EĞİTİM SEZONU GEÇİRDİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Yönetim Kurulu Üyelerinizin okullarda idareci olmasından dolayı sendikada yöneticilik yapmasının zor olmayacağını düşünüyorum. Güzel bir eğitim yılı geçirdik. Geçen yıl hedeflediğimiz TEOG puanlarına ulaştık. Ümit diyorum ki, LYS sınavlarında da öğrencilerimiz yüzümüzü güldürürler."

 "UYUMLU ÇALIŞMA BAŞARI GETİRİR"

Sendikacılık yaparken sadece öğretmenler ile değil idarecilerle de uyumlu çalışılması gerektiğini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, "Sendika yönetimi, kurum müdürleri ve diğer yöneticiler uyum içerisinde çalışmalı. Uyum içerisinde çalışıldığı takdirde başarı oranımız artar. Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ile uyum içinde çalışılarak, istişare halinde olmalısınız. Sendikacı örnek insan olmalıdır. Sizler, sendikacı olmaktan öte hepiniz birer eğitimcisiniz, herkese örnek olmalısınız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83