İSABET 400 ÖĞRENCİYLE BAŞLIYOR

Alanya'da bu yıl eğitim ve öğretime açılacak olan İsabet Okulları’nda inşaat çalışması tamamlandı. Öğrencilerini karşılamaya hazırlanan okulun yönetimi, Okul Müdürü Adem Arıkan tarafından basına tanıtıldı.

İSABET 400 ÖĞRENCİYLE BAŞLIYOR

 Alanya Otogarı yanında bulunan İsabet Okullarında gerçekleşen toplantıda basın mensupları önce okulu gezdi. Sınıflar, sosyal alanlar ve okuldaki diğer çalışmaların anlatıldığı toplantı da kayıtların yoğun şekilde devam ettiği açıklandı. Nitelikli eğitimin adresi haline gelen İsabet Okulları, Alanya kampüsünü faaliyete geçiriyor. Modern eğitim sistemi, kendisine has anlayışı ve vizyonu ile çığır açan İsabet Okulları Alanya kampüsü otogar yanında 10.000 m2 kapalı alana sahip ultra modern binada eğitim hayatına başlıyor.

banner111
 TÜZDER işbirliği ile geliştirilen özel atölyeler ile eğitim hayatına başlayan isabet okulları Alanya kampüsü isabetli adımlar atan milli ve manevi değerleri ile tam öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyor. 

'KAYITLAR DEVAM EDİYOR'

Okulu tanıtan İsabet Okulları Müdürü Adem Arıkan, "Çağdaş bir eğitim binasında olması gereken tüm alanların yer aldığı Alanya kampüsünde her sınıfa ait özel hobi alaları, rehberlik ve ölçme değerlendirme odaları, kapalı spor salonu 350 kişilik konferans salonu, okçuluk salonu ve 3d sinema salonu gibi onlarca bölüm yer alıyor. Branşlarında uzman eğitim kadrosuna sahip isabet okulları Alanya kampüsünde öğretmenler zeka ve akıl oyunları, hayal dünyam, mucitlik ve deney,  sıra dışı düşünme, görsel sanatlar analitik yazım ve hafıza teknikleri konusunda profesyonel eğitimler vermeyi amaçlıyor.
Multimedya özellikli internet tabanlı akıllı tahta ve ses sistemi ile donatılmış 32 adet modern dersliklerde eğitimin verileceği İsabet Okulları Alanya kampüsünde son teknoloji ekipman kullanılıyor. Çocukların dini ahlaki ve toplumsal değerlerini güçlendirmek amacıyla kız ve erkek öğrencilerinin ayrı sınıflarda değerler eğitimi alacağı İsabet Okulları Alanya kampüsünde manevi değerleri tam toplumsal duyarlığa sahip nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. 8. Sınıf öğrencisi ile TEOG çalışmalarına başlamış olan Alanya isabet okulları her alanda olduğu gibi TEOG sınavında da iddialı olduğunu göstermek istemektedir. Alanya isabet okullarında kayıtlarımız devam etmekte olup, gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 19:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83