Kariyer Söyleşisi düzenlendi

Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesinde düzenlenen ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun katıldığı kariyer söyleşisi etkinliği düzenlendi.

Kariyer Söyleşisi düzenlendi

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer’in de katıldığı kariyer günleri etkinliği kapsamında düzenlenen programda Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu spor yaşantısı ve yöneticiliği ile ilgili tecrübe paylaşımında bulunarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Düzenlenen söyleşi programında öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Sevgili öğrenciler öncelikle hepinizi selamlıyorum. Bugün buraya kariyer günleri etkinliği kapsamında Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu tarafından yapılacak olan söyleşiye katılmak ve sizleri ziyaret etmek için geldik. Okulunuz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun ismimi taşıyan ve her türlü spor imkanlarının bulunduğu güzel bir eğitim yuvası. Siz değerli öğrenciler de kendinizi geliştirebileceğiniz bu güzel ve her türlü spor imkanının bulunduğu okulda eğitim gördüğünüz için çok şanslısınız. Bizler de öğrencilerimizin eğitim hayatına destek vermek için her alanda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Alanya’mızın adını Türkiye’ye ve tüm dünyaya duyuran Aytemiz Alanyaspor takımımızın kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu’na tecrübe ve deneyimlerini anlatacağı bu söyleşi programına katıldığı için ve bu programı düzenleyen okul yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

banner111

Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasından sonra Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu tarafından öğrencilere; Alanyaspor, Alanyaspor’un süper lige çıkışı, kulüp yöneticiliği , kariyeri, tecrübe ve çalışmalarını anlattığı söyleşi yapıldı. Söyleşi öğretmen ve öğrencilerin merak ettiği konular üzerinde Hasan Çavuşoğlu ve katılımcılara sorduğu soru cevap etkinliği ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83