Kermese davet

Tayland’ın Patani kentinde aralarında yetimlerin de olduğu müslüman çocuklar için inşaa edilecek olan 15 Temmuz Şehitler İlkokulu adına kermes düzenlenecektir.

Kermese davet
Antalya Valiliği himayesinde Türkiye'deki darbe girişimine karşı kahramanca karşı koyarken hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına Patani’de yapılacak olan 15 Temmuz Şehitler İlkokulu için 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde Hacı Memişler Camii yanında iki sürecek olan kermes düzenlenecektir.

Tüm vatandaşları kermese katkı sunmaya davet eden Tertip Komitesi, milletimizin her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olarak şairin “Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/Gökleri insanın ortak tarlası” dizelerindeki kuşatıcılıkla insanlığa örnek olduğunu belirtti.
Birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerin yer alacağı kermesten toplanan gelir, Patani’de yapılacak olan 15 Temmuz Şehitler İlkokulu için kullanılacak.

25-26 Nisan 2019 tarihlerinde 09:30-18:00 saatleri arasında Hacı Memişler Camii yanında 15 Temmuz Şehitler İlkokulu yararına yapılacak olan kermesimize Tüm Halkımız davetlidir.






Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83