'KİŞİ SEVDİĞİ İŞİ YAPMIYORSA...'

ALTSO Akademi’nin 2016 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında, 30 Nisan 2016 Cumartesi günü ALTSO Konferans Salonu’nda 'Kurumsal Motivasyon: Takım Ruhu ve Güçlü Kurumsal Aidiyet’ eğitimi gerçekleştirildi.

'KİŞİ SEVDİĞİ İŞİ YAPMIYORSA...'

 Akademisyen Ozan Erdem’in konuşmacı olarak yer aldığı eğitime çok sayıda kişi katıldı. Konuşmasının başında eğitimin amacından bahseden Erdem, ‘Kurumsal motivasyon eğitimimizle, kurumun misyonu ve vizyonu doğrultusunda, hedeflerin başarıya ulaşabilmesi için, motivasyonu yüksek, kuruma olan aidiyeti güçlü çalışanlar oluşturabilmeyi amaçlıyoruz” dedi.

banner111
“ARKADAŞLARINIZIN HATASINI BASTIRINIZ”

Ekip çalışması hakkında detaylı bilgiler aktaran Erdem, “Kişi sevdiği işi yapmıyorsa, mutlu olduğu işi yapmıyorsa orada ekip çalışmasından bahsedemeyiz. Hepimiz bir organizmanın parçasıyız. Düşünün bir insan vücudunda herhangi bir organ rahatsızlandığı zaman nasıl insan sağlığı hemen etkileniyor. Ekip çalışması da bunun gibi. Herkes en iyiyi vermek için uğraşıyor. Arkadaşlarınızın ayağını kaydırmak yerine, arkadaşlarınızın hatasını bastırmalısınız. Bu şekilde bir ekip çalışmasından söz edilebilir” dedi.
Erdem daha sonra, Takım Nedir? Takımlarda Liderlik ve Koçluk Kavramları, Ekip Ruhu ve Motivasyonu Nasıl Sağlanır? Kurumsal Değer ve Hedeflerin Farkına Varmak, Kurumda Motivasyonu Sürekli Kılmak, Kişisel ve Kurumsal Motivasyon, “Biz” Bilinci ve Aidiyet, Kurumsal Aidiyeti Sağlama Yolları konularında katılımcılara çeşitli bilgiler aktardı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83