MESLEĞİNİZİ SEVEREK YAPIN'

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim ve adaylık sürecini devam ettiren aday öğretmenler, "Okul Dışı Faaliyetler" kapsamında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

MESLEĞİNİZİ SEVEREK YAPIN'

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Aday Yetiştirme Süreci Koordinatörü Fatih Sağır, Kaymakam Tanrıseven'e, eğitim ve adaylık süreci programının detayları hakkında bilgi verdiler.

banner111
Eğitim ve adaylık sürecini tamamlamak üzere 70 aday öğretmenin, Alanya'yı tercih ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, "Alanya'da 10 farklı okul türü, 36 farklı okul, kurum ve 21 farklı branşta aday öğretmenlerimiz bulunmakta. Aday öğretmenlerimiz bu bahar ve yaz aylarında 24 haftalık hizmet içi eğitim programını tamamladıktan sonra asıl atandıkları il ve ilçelere giderek görevlerine başlayacaklar" dedi.

 "TEK DÜŞÜNCENİZ ÖĞRECİLERE NASIL FAYDALI OLABİLİRİM OLMALI"

Aday öğretmenlere mesleklerinde başarılar dileyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzün böyle bir proje başlatması önemli. İnşallah uzun yıllar mesleğinizi severek yaparsınız. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Her iş ortamında geçerli olduğu gibi öğretmenliği de severek yaparsanız, işinizde mutlu ve başarılı olursunuz. Türkiye'nin neresinde görev yaparsanız yapın, görev yaptığınız yere adapte olmalısınız. Adapte olduğunuz takdirde başarı, sizinle birlikte gelir. Görev yaptığınız yerlerdeki tek düşünceniz öğrencilere nasıl faydalı olabilirim olmalı" dedi






Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83