Müdür Yılmaz ara tatil öncesi öğrenci ve velilere seslendi

Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz karne heyecanı yaşayan öğrencilere ve velilere seslendi.

Müdür Yılmaz ara tatil öncesi öğrenci ve velilere seslendi

Müdür Yusuf Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Değerli okul yöneticilerim;
Öncelikle yapmış olduğunuz değerli çalışmalarınız için sizlere ve fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrencilerim;
Yüz yüze eğitim yaparak, 1. dönemi birgün dahi kapanmadan sona erdirdiğimiz için çok mutluyum.Cuma günü karnelerimizi alıyorsunuz. Çoğunlukla öğrencilerimizin notlarından memnun olacağınızı düşünüyoruz ancak az da olsa üzülecekler olacaktır. Eksiklerimizi telafi etmek için 2. dönem yeterince zamanınız olacak. Bu nedenle 15 günlük tatilinizi aktif dinlenme yaparak geçirmenizi öneririm. Ayrıca özellikle kitap okumanızı da tavsiye ediyorum. 

banner111

Sayın velim;
- Cuma günü sizlerin de karne günü. Öğrencimizin almış olduğu karne aynı zamanda sizin de karnenizdir. Yüksek notlarınız için kutluyorum ancak düşük notlar içinde üzülmenize gerek yok. Yarıyıl tatilinde öğrencimiz ile birlikte yeni bir değerlendirme yaparak, 2. Dönem için daha planlı bir çalışma ile, eminim ki açığınızı kapatacaksınız.Ögrencimizi sadece notla değerlendirmek doğu değildir. Öğrencimizle, karne ile ilgili uygun bir dille konuşmanızı tavsiye ediyorum.
-  İkinci dönem de okullarımız inşallah hiç kapanmadan devam edecektir. Hem sizlerden hem de 12 yaş üstü öğrencilerimizden mutlaka tüm aşılarınızı tamamlamanızı istiyoruz.
- Sağlıklı ve mutlu tatiller dilerim'

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83