Mühendislik Fakültesi inşaatı hızla ilerliyor

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, yapımı devem eden Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayı sonunda bitmesini beklediklerini açıkladı

Mühendislik Fakültesi inşaatı hızla ilerliyor

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Raşit Canbaz Yapı Mühendisliği arasında Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nin ikmal inşaatı yapım işine yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba İnşaatının Hayırsever İş Adamı Rafet Kayış tarafından yatırılan Mühendislik Fakültesi’nin ALKÜ’ye geçmesinin ardından, ALKÜ ile Raşit Canbaz Yapı Mühendisliği arasında yapılan sözleşme gereği Nisan 2017 başlarında teslim edilmesi planlanan Mühendislik Fakültesi’nin, sözleşme bitiminden 2 ay daha erken tamamlanmasının beklendiği açıklandı. Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayının sonu Mart ayının ilk haftaları gibi kendilerine teslim edileceğini açıklayan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nin kalan işlerinin de tamamlanmasının ardından binayı biran önce öğrencilerin kullanımına açmak istediklerini belirtti.  

banner111
ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

ALKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından binanın kontrol ve denetimlerinin devamlı olarak yapıldığını ifade eden Rektör Pınarbaşı, ALKÜ olarak Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nin inşaatının devir alınmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen inşaatta önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi. Öğrencilerine ve Alanya halkına bu sevindirici haberi vermekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Rektör Pınarbaşı binada devam eden çalışmalara ilişkin olarak da; teras, pencere, kapı, döşeme, duvar imalatları, sıhhi tesisat, havalandırma, klima, yangından korunma ve bu konuya yönelik donanım ile elektrik tesisatlar gibi ikmale yönelik işlerinin tamamlanmasının ardından kendilerine teslim edileceğini kaydetti.  

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83