ÖĞRENCİLERDE KARNE COŞKUSU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Demirtaş İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin karne coşkusuna ortak oldu.

ÖĞRENCİLERDE KARNE COŞKUSU

 2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Demirtaş İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Tanrıseven, öğrencilere karnelerini dağıtarak kitap okumalarını tavsiye etti. Ayrıca, Kaymakam Tanrıseven Öğrencilere Balmumu Heykelleri Müzesi için bilet hediye etti.  

banner111
Demirtaş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Kaymakam Tanrıseven’e büyük bir ilgi göstererek etrafını sardılar. Kaymakam Tarıseven’in sorularını cevaplandıran öğrenciler, Kaymakam Tanrıseven'i can kulağı ile dinleyerek takip ettiler. Öğrenciler, Kaymakam Tanrıseven’e kendilerine verdiği hediyeler için teşekkür ettiler.

Demirtaş İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne töreninin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Saniye Mecek’te okulla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, karne törenin onurlandırdıkları için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti.

TANRISEVEN’DEN ÖĞRENCİLERE  “BOL BOL KİTAP OKUYUN”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven karne töreninde yaptığı konuşmada, 2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonunun ilk döneminin sonuna gelindiğini ve öğrencilerin yorulduklarını söyledi. Kaymakam Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti; “Bugün sizlerle bu ortamı paylaşmaktan oldukça mutluyum. Karne bir dönemin bittiğini bize göseteren en önemli bir göstergedir. Hepinizi tebrik ediyorum. Derslerinizde belki zayıflar olabilir ancak bundan da bir ders çıkararak önümüzdeki dönem daha gayretli çalışalım. Tatilde güzelce dinlenin. Bol bol kitap okuyun. Yabancı dil olarak İngilizce öğrenin. Ayrıca, sizler İmam Hatipli olduğunuz için de İngilizcenin yanı sıra Arapçayı da çok iyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum. Geleceğinize umutla bakın, sizler başarılı oldukça Ülkeniz de başarılı olacaktır. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”

OKUL BİRİNCİSİNİN ÖDÜLÜ KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN

Kaymakam Tanrıseven, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi kapsamında tatile gitmeyi hak kazanan Demirtaş İmam Hatip Ortaokulunun başarılı öğrencisi Fatih Könter’e tablet hediye ederek kutladı. 

KAYMAKAM TANRISEVEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN KARNELERİNİ VERDİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven 7/B sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıtarak onlarla sohbet etti. Öğrencilere, karnelerini verirken tek tek ders notlarını inceleyen Kaymakam  Tanrıseven, 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonunun ilk dönemin sonuna gelindiğini ancak ikinci dönemde daha fazla gayret göstererek çalışmaları gerektiğini belirtti. Kaymakam Tanrıseven öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmek istemeleri üzerine onlarla fotoğraf çektirdi.

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN SURİYELİ ÖĞRENCİLERE ÖZEL İLGİ

Ülkelerinde yaşanan savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeli ailelerin Demirtaş İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrencileri olduğunu öğrenmesi üzerine onlarla yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, Okul Müdürü Saniye Mecek’ten öğrenciler hakkında bilgi aldı. Suriyeli ailelerin çocukları olan ve İlaf Shamo ve Obaida Shamo ile bir süre sohbet ederek, Türkçeyi kısa sürede öğrenmelerini tavsiye eden Kaymakam Tanrıseven öğrencilere başarılar diledi.

Suriyeli öğrenciler de göstermiş olduğu ilgiden dolayı  Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven teşekkür ederek, Türkiyeyi sevdiklerini ve Alanya’da yaşamaktan mutlu olduklarını belirtiler. Öğrenciler, öğretmenlerinin kendileri ile yakından ilgilendiklerini söylediler.

Ayrıca, karne töreninde Demirtaş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin şiirler okumasıyla ve sundukları çeşitli etkinliklerle tören son buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 14:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83