Özgür Kardelen'in onur gecesi

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve Yardımseverlik Platformu ELBI iş birliği ile düzenlenen “Kadınların Güçlendirilmesi ve Kadın Sağlığını İlgilendiren Tabularla Mücadele” etkinliği Kemer Maxx Royal Otelde gerçekleşti. Etkinliğe bir çok ülkeden temsilcilerin yanı sıra Sayın Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alpmeşe, Özel Olimpiyatlar Onursal Başkanı Sayın Dilek Sabancı, Özel Olimpiyatlar Dünya Başkanı David S. Evangelista, Özel Olimpiyatlar Türkiye Başkanı Mehmet Civelek, Azra Akın, Belçim Bilgin, Natalia Vodianova gibi birçok siyasetçi ve ünlü de isim katıldı.

Özgür Kardelen'in onur gecesi

 Gecede yaptıkları çalışmalardan dolayı ülkemizden Özel Olimpiyatlar Türkiye'nin onursal başkanı Dilek Sabancı ve Alanya Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu öğrencileri Emine Erdoğan'ın elinden ödüllerini aldılar. 

banner111
Törene; Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu yönetim kurulu başkanı Psk.Feridun Özdeş ve Genel Koordinatörü Psk Kardelen Özdeş, kurum müdürü Arzu Uçurmak, kurumu temsilen bir kısım öğrenci ve veli katıldılar.
Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Genel Koordinatörü Psk. Kardelen ÖZDEŞ " Bizim açımızdan ve çocuklarımız açısından muhteşem bir gece yaşadık. Birleşmiş Milletlerin ödülünü Özel Olimpiyatlar Türkiye'nin onursal başkanı Sayın Dilek SABANCI ile birlikte başta Sayın Emine ERDOĞAN ve saygın protokolün elinden almak bizleri  onurlandırmıştır. Yaptığım çalışmaların ne kadar doğru ve amacına uygun olduğunu ve takdir edildiğini görmek heyecanımızı bir kat daha artırmıştır."

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83