Parlayüksel'de 'okuma bayramı'

Parlayüksel İlkokulu 1/A sınıfı öğretmeni Hale Turgut'un düzenlediği "Okuma Bayramı" gösterisi coşkuyla kutlandı. Doğa Koleji salonunda düzenlenen etkinliğe okul müdürü İbrahim Yıldırım, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Parlayüksel'de 'okuma bayramı'
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu 1-A sınıf öğrencileri yaptı. Okur yazar olmanın heyecanını, hazırladıkları birbirinden güzel etkinliklerle ailelerine sunarak yaşayan öğrencilerin performansı ise tam not aldı. Öğrenciler, etkinlikte, öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisini sundu. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte minik yürekler birbirinden müthiş performanslar gösterdiler.Gösteride Atatürk, Nasrettin Hoca, Aşuk ile Maşuk gibi çok değerli canlandırmalara, ukulele gösterisi, şiir ve danslara yer verildi. 
Bu güzel ve eşsiz gösteri için Parlayüksel İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Yıldırım'ı, 1/A sınıfı öğretmeni Hale Turgut'u ve geleceğin yetenekli çocuklarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 11:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83