Rektör Kalan’dan ALKÜ’lü öğrencilere davet

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kalan, “Sağlıklı yaşam için spor bizim yaşam biçimimiz” diyerek ALKÜ öğrencilerini “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma”sına katılmaya davet etti.

Rektör Kalan’dan ALKÜ’lü öğrencilere davet


Alanya  Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, ‘1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’nın hayata geçirildiğini ifade ederek ‘Spor Araştırmaları’ başlıklı özel bir çağrıya çıkıldığını duyurdu. Başvuru sisteminin 10 Eylül 2021 tarihinde açıldığını belirten Kalan, son tarihin 12 Kasım olduğunu ifade etti.

‘Spor Araştırmaları’ başlıklı çağrı metninde araştırma konularına örnek olarak şu başlıklar verildi: “Spor Eğitimi, Spor Elemanı Yetiştirmede Program Geliştirme ve Sporda İstihdam”, “Okul Spor Faaliyetlerinin Yapısı, İşleyişi ve Verimliliği”, “Spor ve Sağlık”, “Sporda Şiddetin, Spor Yoluyla Şiddet ve Bağımlılığın Önlenmesi”, “Özel Gereksinimli Bireylerde Spor”, “Spor Yönetimi ve Politikası”, “Sporda Tesisleşme, Türkiye’nin Sporda Tesisleşme Politikası ve Tesislerin İşleyişi ile Verimliliği”, “E-Sporun Toplumsal, Kültürel, Eğitsel, Ekonomik ve Sağlık Üzerine Etkileri”, “Sporun Toplumsal İşlevi, Toplumsal Hareketliliğe ve Toplumsal Bütünleşmeye Etkilerine İlişkin Çalışmalar”, “Spor Antrenman ve Rehabilitasyon Teknolojileri”, “Sporcu Biyomekaniği ve Performans Ölçüm Araç Gereçleri ile İlgili Çalışmalar” ve “Profesyonel Kaliteye Eşdeğer Sporcu Malzemesi Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar.”

banner111


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83