Şahin ve Yenialp 'Kariyer Günleri' etkinliğine katıldı

Şahin ve Yenialp 'Kariyer Günleri' etkinliğine katıldı
Alanya'da Ortaokul öğrencilerine yönelik Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinliğe ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp katılım gösterdi.

Alanya Kadıpaşa Mahallesi Barbaros Azakoğlu Ortaokulunda düzenlenen kariyer günleri etkinliğine ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp konuk oldu. Öğrencilere öncelikle okul ve çevre güvenliği, güvenli trafik eğitimi, konularında bilgiler verilirken daha sonra mesleğini seçerken dikkat edilmesi gereken başlıca özellikler, mesleğin gerektirdiği kişilik özellikleri, yetenekler, maddi ve manevi tatmin boyutunu anlatıldı.


Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp yaptığı açıklamada, “Bugün Barbaros Azakoğlu Ortaokulunda kariyer günleri dersinde Ticaret Odası Başkanımız Sayın Mehmet Şahin’le beraber öğrencilerimizle bir araya geldik. Bizlere bu onuru layık gören okul müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz, Müdür yardımcımız Murat Taşpınar ve okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 19:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83