TEOG Şampiyonu öğretmenler iftarda buluştu

TEOG'da devlet okulları 1'incisi olan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğretmenleri iftar programında Park Orman'da buluştu.

TEOG Şampiyonu öğretmenler iftarda buluştu
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'in de katıldığı iftar programında öğretmenlere Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er tarafından plaket verildi. Programda Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er "Yeni açılan bir okul olmasına rağmen ilk yılında çok büyük bir başarı sağlayan okul idaresi, okul aile birliği ve tüm öğretmenleri tebrik ederim." dedi. Başarının birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi. Ayrıca okula yoğun bir ilginin olduğunu belirtti. 

Okul Müdürü Ahmet Ünlan ise "Öncelikle ilk günden şu ana kadar maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er'e teşekkür etderim. Daha sonra bizim için asıl başarı TEOG'daki 1'incilik değil okulumuzun açıldığı günden itibaren hiç şikayet almayıp gelen öğrencilerimizin hiçbirisinin geri gitmemesidir. Öğrencilerimizin okula severek gelmesidir. Başarının temel kaynağında okulun tüm paydaşlarının okulumuzda mutlu olmasından kaynaklandığını biliyoruz." dedi. "Bu başarıda emeği geçen okul aile birliğine, Müdür Yardımcısına, öğretmenlere ve asıl ilk yılımızda risk alarak bizleri tercih eden velilerimize çok teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı. 

Daha sonra tüm öğretmenlere plaketleri takdim edildi.                        

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83