UĞUR'DAN ANTALYA'YA BÜYÜK YATIRIM

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde açılacak 14'er bin metrekarelik kampüs okullarında 800'er öğrenci eğitim görecek, toplam 300 çalışan istihdam edilecek.

UĞUR'DAN ANTALYA'YA BÜYÜK YATIRIM

 Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Türkiye genelinde açılacak 11 kampüsten 2'sinin Antalya'da açılacağını belirterek, yaklaşık 40 milyon TL yatırımla Akdeniz'in gözbebeği Antalya'da eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi. 

banner111
Antalya'daki eğitim yatırımlarını anlatmak üzere bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Enver Yücel, "Okul öncesinden başlayarak hem fiziki şartları hem de eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Yaklaşık yarım asırdır devam eden akademik başarı geleneğimizi yeni kampüslerimizde de sürdüreceğiz" dedi.

"DÜNYANIN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNE ÖĞRENCİ YETİŞTİRECEĞİZ"

Hedeflerinin Uğur Okulları'nda öğrencilerini bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmek olduğunu aktaran Yücel, sadece Türk üniversitelerine değil, bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlayacaklarını söyledi. Yücel, "Öğrencilerimiz kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar. 5. sınıftan itibaren İngilizce ders saatleri artacak. Lisede ise Washington D.C. ve Toronto'daki dil okullarımızda ücretsiz olarak yazları dil eğitimi vereceğiz. Akademik yönden başarılı, yabancı dile hakim, interdisipliner çalışmalarda bulunan nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Amacımız katma değeri yüksek üretim yapan nesiller yetiştirmek" diye konuştu.
Uğur Okulları’nda 21. yüzyılın eğitim anlayışına uygun olarak bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği harmanlayan bir eğitim modeli olan STEM, tüm kampüslerinde uygulanacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83