“Uyan Yiğidim” ilçe ilçe dolaşıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale ruhunu anlatan ‘Uyan Yiğidim’ 3D filmi izleyenleri duygulandırıyor. İlçelerde gösterimi devam eden ‘Uyan Yiğidim’ filminde Çanakkale zaferinin ne zorluklarla kazanıldığını izleyen çocuklar gözyaşlarını tutamıyor.

“Uyan Yiğidim” ilçe ilçe dolaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale ruhunu günümüze ve gelecek nesillere aşılamak amacıyla başlattığı “Uyan Yiğidim” 3D film gösterimi, ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 3 boyutlu “Uyan Yiğidim” film gösteriminin yapıldığı TIR dorsesini, ilçelerdeki okullarla buluşturuyor. Mart ayından itibaren Alanya’da başlayan etkinlik 28 Mart’a kadar devam edecek. Alanya’nın Batı Mahalleri’ndeki okullarda başlayan film gösterimi Merkez ve Doğu Mahalleleri’ndeki okullarda da gösterilecek.

banner111
DUYGULANDIRAN GÖSTERİM

Kendi yaşlarındaki Mehmetçiklerin kahramanlıklarını ve Çanakkale Zaferi’nin ne zorluklarla kazanılmış olduğunu 3 boyutlu izleme imkanı bulan öğrenciler filmi izlerken duygularına hakim olamıyor. 14 ilçede, 200 okulda gösterimi yapılan “Uyan Yiğidim” filmini, toplamda 60 bin çocuk izledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83