Vali Yazıcı, Alanya'da öğrencilerle birlikte kitap okudu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Alanya Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Kız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer’le, okul yönetimi ve öğretmenler eşliğinde 250 öğrenci ile kitap okuma etkinliğine katıldı.

Vali Yazıcı, Alanya'da öğrencilerle birlikte kitap okudu

Kitap okuma etkinliğinin ardından öğrencilerle sohbet eden Vali Ersin Yazıcı öğrencilerin hayalindeki meslekleri sordu. Öğrencilerle soru cevap şeklinde devam eden sohbetin ardından öğrencilere hitap eden Vali Yazıcı; “Birçok arkadaşınız birçok dostunuz olabilir, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz, arkadaşınıza ya da dostunuza küsebilirsiniz ya da onlar size küsebilir, darılabilir ama hayatta size hiç küsmeyecek en güçlü dostunuz kitaplardır. Kitap okumak çok önemlidir. Benim size vereceğim tek nasihat ‘Hayatınızdaki en sadık dostunuz kitaplar olsun’. Kitaplar size asla ihanet etmez asla size küsmez kitapları bırakmayın” dedi. Vali Yazıcı öğrenciler ile gerçekleştirdiği sohbetlerin ardından okulun spor takımları öğrencilerinin duvar tırmanışı, bisiklet yarışları, badminton, dart, masa tenisi sporlarındaki çalışmalarını izledi.

banner111

Daha sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Vali Yazıcı öğretmenlerle tanışarak Ahenk projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83