'Yaşam Dersleri' ALTSO'da anlatıldı

ALTSO Akademi’nin 2018 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri 24 Kasım 2018 Cumartesi günü Sibel Toprak’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Yaşam Dersleri’ semineriyle devam etti. ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, çok sayıda kişi katıldı.

'Yaşam Dersleri' ALTSO'da anlatıldı

İnsan yaşamındaki ilişkilerde insanın ihtiyacı olan doğru bakış açılarının yaşam derslerinde ortaya çıktığını belirten Toprak, “Sınırlarımızı koruyamadığımız, güven sıkıntısı yaşadığımız, kabullenemediğimiz, uyum sağlayamadığımız bu derslerimizi bilir ve hakim olursak kendimizle ve çevremizle ilişkilerimiz daha sağlıklı olur” dedi.

Doğumdan önce yaşanan ruhsal boyut hakkında da katılımcıları bilgilendiren Toprak, “Hamilelik döneminde yani anne karnındaki dönemi ruhsal boyut olarak adlandırıyoruz. 9 ay 10 günlük yaşam süresince yaşanılan ruhsal boyutta, annenin yaşadıkları, psikolojisi doğumdan sonraki kişilikte büyük önem arz ediyor” dedi.

banner111

Toplumun tutum ve davranışlarından da bahseden Toprak, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

ALTSO Akademi’nin 2018 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri 01 Aralık 2018 Cumartesi günü Mustafa Şahin’in konuşmacı olarak katılacağı ‘Karanlıktan Aydınlığa’ semineriyle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83