Zabıtadan öğrencilere seminer

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu’nda öğrencilere Mesleki Tanıtım ve Kişisel Bakım Becerileri konulu seminer verildi.

Zabıtadan öğrencilere seminer

Alanya Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ile ilköğretim okullarında öğrencilere mesleki tanıtım, kişisel bakım becerileri ve tüketici hakları konularında eğitim seminerleri verilecek. Zabıta Müdürlüğü ilk olarak Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu’nda 300 öğrenciye seminer verdi. Seminerde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, öğrencilere zabıta mesleğini tanıttı. Akın, öğrencilere zabıtanın görevleri, denetimleri gıda denetimleri hakkına bilgilendirdi. Gıda Mühendisi Ahmet Serter ve Zabıta Komiseri Erkan Durmaz’da öğrencilere kişisel bakım becerileri ve tüketici hakları konusunda sunum yaptılar.

banner111
“MERKEZ VE KIRSALDAKİ TÜM OKULLARDA SEMİNER VERİLECEK”

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa bu projeyi başlattıklarını belirten Zabıta Müdürü Hasan Akın, ‘’İlköğretim okullarında eğitim gören öğrencilerimizi bilinçlendirmek için böyle bir çalışma başlattık. Merkez ve kırsaldaki tüm okullarımızda bu seminer devam edecek’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83