Alanya'da çocuklar bu kahvaltı bahçesine bayılacak

Alanya'da çocuklar bu kahvaltı bahçesine bayılacak

Alanya'nın Ulaş Mevkii'nde hizmet veren Sea Star Hotel, Deniz kenarında özellikle Alanya'daki çocukların bayılacağı Sea Star Garden kahvaltı salonunu hizmete açtı.

Alanya'da kaliteli ve eğlenceli düğünlere sahne olan Sea Star Hotel, kış aylarına girdiğimiz bugünlerde hizmet vermeye devam ediyor. Deniz kenarında yer alan geniş ve huzur veren atmosferinde müşterilerini ağırlamayı sürdüren Sea Star, hafta sonları zengin menülü serpme kahvaltısı ile ailelerin uğrak mekanı olmaya başladı. 

banner111


Sea Star Garden işletmecisi Muharrem Göçmentürk, işletmenin kış boyunca Alanya halkına hizmet vereceğini söyledi. Geniş bir kadroya sahip olduklarını belirten Göçmentürk, "Deneyimli ekibimiz ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Buraya gelen tüm müşterilerimizin mutlu ayrılmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle de çocuklar için hazırladığımız etkinlikler, minik misafirlerimize keyifli bir gün yaşatıyor.

Geniş alanımızda Alanya halkını ağırlamaktan mutluluk duyarız. Hafta sonunda da ilgi gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 19:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83