Alanya'da esnaf faiz kararının iptali için imza kampanyası başlattı

Alanya'da esnaf faiz kararının iptali için imza kampanyası başlattı

Düşük faizli krediden yararlanan esnafın kullandığı kredilerin faiz oranlarının güncellenmesinin ardından kararın iptali için Alanya’da imza kampanyası başlatıldı.
Alanya’da faiz kararının iptali için imza kampanyası başlatıldı.

banner111

Kooperatiflerden önceden düşük faizli kredi kullananların kullandıkları kredilere yeni faiz oranları uygulanarak güncelleme yapılmıştı. Faiz oranlarına güncelleme yapılmasının ardından kararın iptali için Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) tarafından imza kampanyası başlatıldı.


ALESO Başkanı Nuri Demir, “Kötü gün dostu olan esnaf kefalet kooperatifleri önceden düşük faizli kredi kullananların faizlerini güncelleyerek yükseltmiştir. Enflasyonist ortamda gelir-gider dengesi sağlanamadığından, zorunlu olarak borçlanan siz değerli esnaflarımızın bu yükün altından kalkması zor görünüyor. Karar tekrar gözden geçirilerek, büyük mağduriyetler oluşturacak bu uygulamaya son verilmesi için üst kuruluşlar ile gerekli yazışmalar yapılarak, yönetim ve denetim kurulumuz ile kararın iptali için imza kampanyası başlattık. Desteklerinizi bekler saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83