Alanya'da halk otobüsüne beklenen zam geldi

Alanya'da halk otobüsüne beklenen zam geldi

UKOME Genel Kurulu’nda alınan Alanya şehir içi ulaşım ücretlerine zam geldi. Zam sonrası tam ücret 23 lira oldu. Kredi kartı ile biniş ücreti 28 lira olarak belirlenirken öğrenci 10 lira oldu.

banner111


Alanya’da ulaşım esnafının ücretlere zam talebi sonrasında toplanan UKOME Genel Kurulu’nda toplu ulaşım ücretine yüzde 28 zam yapılması kararı alındı. Böylece kent içi ulaşımda yeni ücret tarifesi 18 TL olan tam ücret 23 TL olurken, öğrenci 10 TL, kredi kartı ise 28 TL olarak belirlendi. Kredi kartı ay da kent kart kullanmayanlar için ise ücret 30 lira oldu.

KENT KART ÇAĞRISI
Yeni yapılan zam hakkında konuşan Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz,” Biz vatandaşlarımız kent kant çıkarmaya çağırıyoruz. Şoförün para ile temasını kesmemiz lazım. Gelsinler kooperatifimizden kent kart çıkarsınlar. Vatandaşımızı kent karta yönlendirmeye çalışıyoruz. Vatandaşların kent kartlarını daha rahat doldurmaları için ATM işlevi gören dolum merkezleri kurmaya başlıyoruz. Bir tanesini kooperatifin önüne koydu. Kalanlarını da 10-15 gün içerisinde şehrin farklı yerlerine kuracağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83