ALANYA'NIN BEKLEDİĞİ KOMPLEKS İHALEYE ÇIKTI

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in uzun süredir takibini yaptığı Alanya Hal Kopleksi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Ekim tarihinde ihaleye çıkarıldı.

ALANYA'NIN BEKLEDİĞİ KOMPLEKS İHALEYE ÇIKTI

 ALTSO tarafından projesi hazırlatılan Alanya'nın yeni hal ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. ALTSO Başkanı Şahin, "Yer tesliminden sonra 600 günde hal yapılarak hizmete açılacak" dedi.

banner111
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından Alanya hal esnafıyla yapılan istişareler neticesinde hazırlanan yeni hal projesinin yapım işi ihalesi 11 Ekim 2016 günü yapılacak. Türkler Mahallesi'nde 160 dönüm arazi üzerine yapılacak 157 hal dükkanının yapımı yer tesliminden sonra 600 gün içerisinde tamamlanarak Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edilecek. 

'MODERN HAL KOMPLEKSİ OLACAK'

Hal esnafının görüş ve talepleriyle hazırlanan projenin Alanya'ya yakışır bir kompleks olacağını ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Alanya Ticaret ve Sanayi Odası üstlenmiş olduğu önemli bir görevi yerine getirerek hal projesini hazırlattı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etti. Şimdi 11 Ekim'de ihale yapılarak yapım işine başlanacak. Oda olarak her türlü sorumluluğu almaya devam edeceğiz. Hal projesinin içinde dükkanların yanısıra camii, otopark, market, kasap, berber yani her esnafın yer alacağı modern bir kompleks olacak. Halin sahibi özel firma değil Antalya Büyükşehir Belediyesi olacak" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 18:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83