Alanyalı emlakçıdan İstanbul'da şık açılış

Alanyalı emlakçıdan İstanbul'da şık açılış
Tanınmış iş adamlarından RestProperty Emlak sahibi Nihat Tufan ve ortağı Cansın Albayrak İstanbul Ticaret Merkezi'nde ResProperty Emlak Danışmanlık Ofisi açtı. Ofisin açılış kurdelesini İstanbul Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin kesti.

Alanya'nın tanınmış iş adamlarından RestProperty Emlak sahibi Nihat Tufan ve ortağı Cansın Albayrak İstanbul Ticaret Merkezi'nde ResProperty Emlak Danışmanlık Ofisi açtı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirildi. İstanbul Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu'nun yanı sıra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'in de katıldığı açılışa çok sayıda iş adamı da katıldı.

Açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu ile birlikte kesen ALTSO Başkanı Şahin, "İstanbul Vali Yardımcımız Serdar Cevheroğlu ile birlikte Nihat Tufan ve değerli ortağı Cansın Albayrak’ın İstanbul Ticaret Merkezi’nde açmış oldukları Emlak Danışmanlığı Ofisi’nin açılış merasimine katıldık. Rabbim helalinden bol kazançlar versin" dedi. Açılışın ardından Nihat Tufan ve ortağı Cansın Albayrak açılışa katılan misafirlerle yakından ilgilendi.  

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 09:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83