ALTSO’dan MHP ve SP'ye ziyaret

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin geçtiğimiz günlerde görevlerine başlayan Saadet Partisi(SP) İlçe Başkanı Arif Gülşen ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ALTSO’dan MHP ve SP'ye ziyaret

 ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bacaksızoğlu, Hilmi Bilal Sözen, Yüksel Kaya, ALTSO Meclis Üyeleri Celal Zafer, Ahmet Dayanç’da yer aldığı ziyaretlerde, SP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

banner111
ŞAHİN: “HAYIRLI OLSUN”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, SP İlçe Teşkilatı ve MHP İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde göreve başladığını belirterek, iki teşkilata hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Başkan Şahin, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Alanya’mızın sorunları konusunda her kesimle istişare halindeyiz. Hem SP’nin yeni İlçe Teşkilatı hem de MHP’nin yeni İlçe Teşkilatı ile de istişarelerimize devam edeceğiz. Başkanlarımıza ve yönetimlerine yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.


SP İlçe Başkanı Arif Gülşen ile MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da , ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, karşılıklı fikir alışverişine devam edeceklerini belirttiler.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83