ALTSO’DAN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

Şahin ziyarette yeni valiye görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunurken Alanya’nın mevcut ekonomik durumu ile ilgili de bilgi verdi.

ALTSO’DAN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

 Geçtiğimiz hafta görevine başlayan ve Alanya’ya da bir ziyaret gerçekleştiren Vali Karaloğlu ziyaretlerinden dolayı ALTSO Yönetimine teşekkür etti. ALTSO nun başarılı ve çalışkan bir ekiple yönetildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Karaloğlu, bölge yararına yapılacak çalışmalarda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile işbirliği yapacaklarına işaret etti.

banner111
Başkan Şahin de Karaloğlu’nun çok tecrübeli bir devlet adamı olduğunu belirterek, yaşanan turizm ve global kaynaklı krizlerin etkilerinin azaltılması yönde Vali beyin yapacağı çalışmalarda ellerinden geldiğince destek vermek istediklerini dile getirdi.
Ziyaret ile ilgili konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Sayın Valimize Alanya’mız ve bölgemiz ekonomik durumu ile ilgili bilgi verdik. Özellikle turizmde yaşanan krize yönelik yaptığımız çalışmaları anlattık. Bundan sonra neler yapabileceğimiz üzerinde görüş alışverişinde bulunduk” dedi
Vali Karaloğlu’na yapılan ziyarette ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kamburoğlu, Banu Okan Kavukçu, Hilmi Bilal Sözen ve Yüksel Kaya da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83